2009. május 10., vasárnap

Kosárlabda döntő Első mérkőzés Salgótarjánban.


Remek hangulatban telt az első mérkőzés a salgótarjáni arénában. Hazai siker nem maradt el. A végeredmény 98-86. A két nyert mérkőzésig tartó csatában, a WamslerSe csapata vezet, a következő mérkőzésre 15-én pénteken kerül sor, Sopron városában. Ha ott nyer a csapat akkor megvan a várva várt aranyérem, de ehez biztos lesz egy két szava a Sopronnak.
Ha minden jól alakul, akkor majd élőben próbálok(unk) tájékoztatni minden itthon maradt szurkolót az eseményekről és képeket is lehet majd látni egy pár perces késéssel.



A Wamsler SE-Salgótarján NBI-es férfi kosárlabda csapata a döntő párharc második mérkőzésére készül. Az együttes számára eddig is nagyon sokat jelentett országosan is kiemelkedő szurkolótábora. A gárda játékosai és vezetői azzal a kéréssel fordulnak szurkolóikhoz, szimpatizánsaikhoz, hogy minél többen kísérjék el a csapatot Sopronba! A csapat vezetősége a szponzorok segítségével - megfelelő számú jelentkezés esetén - ingyenes utazási lehetőséget biztosít szurkolóinak a soproni vendégszereplésre! A szurkolói busz 60 fő befogadására képes. Az utazás költségeit teljes egészében a klub vállalja, egyedül a belépőjegyek árát (Wamsler SE szurkolóinak egységesen 1000 Ft) kell szurkolóinknak megfizetni a helyszínen.

JELENTKEZNI A WEBOLDALON ÉS AZ OTT MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN www.besztercekk.hu




HAJRÁ SESE!!!!!

További képek a besztercekk oldalán és az nPort híroldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése