2009. december 29., kedd

Szomorú évvége a kosárlabdában. Gyász.


Tegnap reggel váratlan és sajnálatos autóbalesetben elhunyt, a Falco KC válogatott kosárlabdázója Horváth "CECE" Zoltán, a magyar kosárlabdázás egyik alap embere, aki center poszton erősítette a nemzeti csapatot.
Autója jeges úton megcsúszott és a szembejövő kamionnal frontálisan ütközött, szemtanuk szerint az is csoda, hogy a helyszínen túl élte a balesetet, a tűzoltók segítették ki a kocsiból, és a Markusovszky kórházba szállították, de ott már az orvosok nem tudták megmenteni a súlyos fej és mellkas sérülésben szenvedő kiváló játékost..
Zoli harminc éves volt és rengeteg csapatban megfordult, sőt a nemzetközi mezőnyben is bizonyított.
Volt szerencsém sokszor látni a játékát, és én egy pár fotóval szeretnék emlékezni Zolira.
Sohasem értettem hogy miért olyan emberekkel történik ilyen szörnyű tragédia, Zoli sok gyerek példaképe, és számtalanszor bizonyított, és sokszor a hazáért küzdött, nem értem hogy miért a jót kell elvenni.

Egy magyarázatom van csak, "AZ ÉGI VÁLOGATOTTBAN SZŰKSÉG VAN AZ Ő JÁTÉKÁRA"

Részvétem a családnak, és azt hiszem nem csak a kosárlabdát szerető szurkolók, hanem a sportot kedvelő emberek is egy remek fiatalembert veszítettek el, örökké velünk leszel, sosem feledünk.
ISTEN VELED CECE








1 megjegyzés:

  1. Ez egy nagyon szép megemlékezés Róla. Arra a kérdésre pedig, hogy miért így vannak a dolgok elrendelve, csak azt mondom: akármennyire is fájdalmas néha, hinni kell, hogy így van rendben.

    VálaszTörlés